Bestellen

stempel

Wil je inspiratie bestellen? We verwijzen je graag naar onze nieuwe website https://www.deinspiratiebron.com/winkel. Daar hebben we een echte webshop. Mocht je iets speciaals willen - een speciale boodschap in een boek, een gesigneerd exemplaar of grotere aantallen - dan kan je me altijd persoonlijk mailen  hanneke@isis4u.nl 

boek3

7 GOUDEN INZICHTEN VOOR INNERLIJK GELUK - VAN DENKEN NAAR VOELEN 3

Dé oplossing voor wereldvrede: vrede vinden in jezelf. Maar hoe? Geluk komt niet van buitenaf, we zullen het zelf moeten doen!

Iedereen wil graag een gelukkig leven. Maar waar vind je geluk? De weg naar innerlijk geluk is de weg naar bewustzijn. Ga op zoek naar je ware ik. In ieder mens schuilt een gouden vonk, een grootse, positieve kracht. Vind jouw gouden vonk!

In dit boek deelt Hanneke haar levenslessen met je, in de vorm van zeven gouden inzichten. Na een jarenlang rijpingsproces met ups en downs, ervaren, struikelen, leren en leven, zijn de zeven gouden inzichten klaar om gedeeld te worden. Ze geven je houvast en steun om jouw gouden vonk te hervinden. Ga mee op deze aardse spirituele reis en laat jouw geluk tot bloei komen!

€ 19,95 (inclusief 9% BTW) 

bestel-vdnv2

VAN DENKEN NAAR VOELEN – DEEL TWEE BOEK     (inkijkexemplaar)

Op verzoek van vele lezers … In deel twee vertel ik het vervolg over mijn hobbelige weg die ik bewandel om naar de fluisteringen van mijn ziel te leren luisteren. Bijzondere mensen kruisen mijn pad, maar ook onvergetelijke gebeurtenissen uit het dagelijkse leven inspireren mij. Mijn missie is om mensen dichter bij zichzelf te brengen, door te raken en te inspireren. Ontdek je patronen, doorbreek ze en verleg je grenzen!

Geniet mee van deze 52 toegankelijke, kwetsbare, hedendaagse spirituele verhalen. Recht uit het hart. Ze zijn wekelijkse voeding voor je ziel. Lees en ga op zoek naar je eigen licht …

€ 18,95 (inclusief 9% BTW)

 

bestel-vdnv
bestel-vdnv

VAN DENKEN NAAR VOELEN BOEK (inkijkexemplaar)

Vanuit het motto ‘Een mooiere wereld, bewustzijn begint bij jezelf,’ heb ik mijn debuutboek Van denken naar voelen, de spirituele reis van een zakenvrouw geschreven. Het gaat over mijn eigen hobbelige levenspad als mens en manager, een soms komische en vaak kwetsbare zoektocht van denken naar voelen. Thema’s als: (controle) loslaten, perfectionisme en behoefte aan erkenning komen hierbij aan de orde. Het beschrijft mijn reis naar bewustwording hiervan en hoe het mij niet tot een ander, maar wel tot een completer mens heeft gemaakt.

€ 17,95 (inclusief 9% BTW)

 

VAN DENKEN NAAR VOELEN BOEK 1 - DIGITAAL (ePub)

€ 8,95 (inclusief 21% BTW) 

kaarten-met
bestel-kaarten

VAN DENKEN NAAR VOELEN – 69 INSPIRATIEKAARTEN met SATIJNEN BUIDEL
Een inspirerend cadeau!

Laat je raken en inspireren door deze 69 bijzondere VDNV inspiratiekaarten in een prachtig bijpassende, turquoise buidel van satijn. Trek een kaart en laat het inzicht op je inwerken. De bijbehorende vragen zetten je aan het denken. Deze inspiratiekaarten helpen je om meer open komen te staan voor je eigen wijsheid en je innerlijke gevoel. Zoek verbinding met anderen door hen ook een kaart te laten trekken voor een boeiend gesprek. Laat je raken en inspireren, als voeding voor je ziel!

Speciale combi prijs: € 28,88 (inclusief 21% BTW) doos met 69 VdnV inspiratiekaarten & buidel

12,95 (inclusief 21% BTW) losse satijnen buidel

€ 18,88 (inclusief 21% BTW) doos met 69 VdnV inspiratiekaarten.

   
kaart-boek-combi 

COMBI VDNV BOEK deel 2 + doos 69 INSPIRATIEKAARTEN + SATIJNEN BUIDEL

Een inspirerend tro als cadeau voor jezelf of om weg te geven!

Een uitstekende combinatie: de inspiratiekaarten zijn gebaseerd op het boek Van denken naar voelen, deel 2. Een verhalenbundel van 52 toegankelijke, kwetsbare, hedendaagse spirituele verhalen. Voor meer verdieping van de kaarten, lees de bijpassende verhalen en ga op zoek naar je eigen licht ...

 

Voor de speciale combi prijs € 45,95 (inclusief BTW)

bestel-combi2

COMBI VDNV BOEKEN deel 1 + 2
 

 

Speciale combi prijs € 34,95 (inclusief 9% BTW)

 

bestel-agenda2 copy

DE INSPIRATIEBRON AGENDA&NOTEBOOK EN SCHEURKALENDER 2020 

Deze inspirerende, nieuwe Inspiratiebron agenda en scheurkalender, schenken iedere dag inspiratie voor geluk. Geschreven vanuit de hedendaagse levenswaarde “happy is the new rich”, reiken ze inspirerende en eigentijdse handvatten aan. Daarnaast zijn deze agenda en scheurkalender prachtig vormgegeven, beiden volledig in kleur, zodat er iedere dag/week er weer een uniek kleurrijk ‘schilderij’ verschijnt.

 

Terug van weggeweest en met liefde en plezier gemaakt.

 

€ 15,95 (inclusief 21% BTW) 

bestel-notebook

DE VDNV MIND & SPIRIT NOTEBOOK

Aardse spiritualiteit verwerkt in een overzichtelijk notebook, te gebruiken als notitieboek en als dagboek. Laat je inspireren door gouden inzichten, mooie illustraties, rustgevende oefeningen en handzame natuurtips van De Kruidwis. Geniet van deze inspiratiemomenten en neem de ruimte en de tijd om jouw persoonlijke reis in dit notebook te beschrijven.

€ 9,95 (inclusief 21% BTW)

 

bestel-combi

COMBI BOEK + NOTEBOOK

Voor jezelf, voor een ander, als cadeau …

Speciale combi prijs € 25,95 (inclusief BTW)