Facebook: people/Hanneke-van-Gompel/100000107136004 Linked In: hannekevangompel Linked In Group: 2601493 Twitter: Hannekeisis4u

Via deze RSS feed-button kun je je laten informeren als ik een nieuw VDNV verhaal publiceer. Steeds als een nieuw inspiratiemoment zich aandient, zal ik dat kenbaar maken via Twitter en Linkedin. Ik nodig je graag uit om je te verbinden via Twitter (Hannekeisis4u) en/of de groep ‘Van denken naar voelen’ op Linkedin.

Blijf op de hoogte omtrend de verhalen van denken naar voelen.
De eerste stap: over mijn angst heen
engel_verkleind_dec10

Een tijd geleden opperde een vriend het idee om te gaan twitteren en bloggen of columns te schrijven. Twitteren vond ik wel een idee, maar die columns grepen me naar de keel. Ik was net op reis ‘van moeten naar mogen’ en voelde een enorme druk bij het idee om iedere week of in een andere frequentie een tekst te moeten leveren. Het stemmetje van mijn ego zei: ‘Stel je toch eens voor dat je niets te melden hebt en je moet toch ...’ Een afschrikwekkend beeld.

Nu, een jaar later, hoor ik de roep van mijn lezers van mijn boek Van denken naar voelen om meer. Ik voel zelf ook de behoefte het vervolg van mijn hobbelige pad ‘van denken naar voelen’ met jullie te delen. Om te vertellen over de weg om naar de fluisteringen van mijn ziel te leren luisteren. Er volgden meer signalen op mijn pad. Mijn collega Franca sms’te me: ‘Ga weer schrijven!’ Ze had dit als een ingeving doorgekregen. Toen besloot ik om gehoor te geven aan de mooie impulsen die mij worden ingefluisterd door mijn ziel. Mijn geest heeft de keuze gemaakt om er gevolg aan te geven: Ik ga columns schrijven!

In de vervolgreis van mijn bewustwording kom ik wonderbaarlijke zaken tegen. Zowel bijzondere mensen als onvergetelijke gebeurtenissen uit het dagelijkse leven. Soms gaan mijn verhalen over anderen en soms over mezelf. De ene keer put ik uit de belevingen uit mijn werksituatie en de andere keer komen ze uit mijn privésfeer. Soms komen er gave dingen op mijn pad en af en toe kom ik minder leuke dingen tegen op mijn ontdekkingstocht. Zo nu en dan doet het pijn, maar regelmatig is het fijn.

Ik ben missiegedreven. Mijn missie is om mensen dichter bij zichzelf te brengen. Dat doe ik door mensen te inspireren met mijn verhalen. Die vertel ik via mijn boek Van denken naar voelen; de spirituele reis van een zakenvrouw, mijn lezingen, workshops en mijn praktijk voor coaching en dat wil ik vanaf nu graag aanvullen met mijn columns. Laatst zei een Amerikaans medium tegen mij: ‘In iedereen zit een engel. En jij bent de engel die bij anderen de engel in hun hart laat ontwaken.’ Die uitspraak emotioneerde me enorm. Dit engelenwerk doe ik graag om een bijdrage te leveren aan mooiere mensen in mooiere organisaties en een mooiere samenleving in een mooiere wereld.

Laatst las ik: Als een klein aantal mensen een nieuw bewustzijn aanreikt en hun overtuigingen en gedrag echt veranderen, is de verandering voelbaar in het totale massabewustzijn.

Als wij veranderen, verandert de wereld mee. Ik nodig je met al mijn liefde uit om met mij mee op reis te gaan.

Warme groet en fijne feestdagen, Hanneke

PS Vertrouwend op mijn ziel stap ik over mijn angst voor ‘moeten’ heen en daarom neem ik graag de vrijheid om de verhalen op mijn pad te laten komen vanuit een flow. Ze zullen gepubliceerd worden op mijn website www.vandenkennaarvoelen.nl en via bovenstaande RSS feed-button kun je je laten informeren als ik een nieuw verhaal publiceer. Steeds als een nieuw inspiratiemoment zich aandient, zal ik dat kenbaar maken via Twitter en Linkedin. Ik nodig je graag uit om je te verbinden via Twitter (Hannekeisis4u) en/of de groep ‘Van denken naar voelen’ op Linkedin. Ook ben ik vanaf nu vaste columnist voor Female Factor, de website voor zelfbewuste vrouwen.

 

(bron: Shakti Gawain)

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen