Facebook: people/Hanneke-van-Gompel/100000107136004 Linked In: hannekevangompel Linked In Group: 2601493 Twitter: Hannekeisis4u

Via deze RSS feed-button kun je je laten informeren als ik een nieuw VDNV verhaal publiceer. Steeds als een nieuw inspiratiemoment zich aandient, zal ik dat kenbaar maken via Twitter en Linkedin. Ik nodig je graag uit om je te verbinden via Twitter (Hannekeisis4u) en/of de groep ‘Van denken naar voelen’ op Linkedin.

Blijf op de hoogte omtrend de verhalen van denken naar voelen.
VDNV gouden inzicht 1 - Helende stenen

Final Logo DeInspiratiebron nl Kleinformaat

Graag neem ik je mee in De Inspiratiebron op ontdekkingstocht langs de 7 Gouden Inzichten. Dit is een voorproefje op de binnenkort te verwachten Inspiratiebron. Wil je straks dagelijks inspiratie beleven en zelf jouw inspiratie kunnen delen, schrijf je dan nu gratis in, op de HOME pagina (onderste/middelste blok). Je bent van harte welkom!

VDNV Gouden Inzicht 1: Blijf dicht bij jezelf

Helende stenen – Bergkristal

Bergkristal is een steen die je kan helpen dichter bij jezelf te blijven door het bijvoorbeeld op je kruin of voorhoofd te leggen. Deze edelsteen heeft een aantal helende eigenschappen zoals een kalmerende en reinigende werking.

Tevens harmoniseert het de hersenhelften, waardoor je jezelf en je omgeving beter gaat begrijpen. Ook helpt het bij een aantal lichamelijke klachten zoals rugklachten, menstruatie- en overgangsklachten. Bergkristal geeft reinheid, helderheid, duidelijkheid en gevoel aan koude handen en voeten.

Voor kinderen is het ook een goede steen. Het helpt hen hun gedachten te ordenen en negatieve energie weg te sturen. Het geeft zelfvertrouwen en vergroot hun lichaamskrachten.

Het opleggen van de edelstenen kun je het beste doen vlak voor het slapengaan gedurende een aantal minuten. Herhaal dan een paar keer hardop of in jezelf het desbetreffende inzicht.

Bron: Van denken naar voelen agenda M&S agenda, Martina Ottenhof 

Dit is een voorproefje op de binnenkort te verwachten Inspiratiebron. Wil je straks dagelijks inspiratie beleven en zelf jouw inspiratie kunnen delen, schrijf je dan nu gratis in, op de HOME pagina (onderste blok). Ik nodig je met al mijn liefde uit om je te verbinden, je bent van harte welkom! Als wij veranderen, verandert de wereld mee. Namasté, een groet van mijn hart aan de unieke gaven in jou, Hanneke van Gompel

Voor meer informatie: www.vandenkennnaarvoelen.nl/vdnv-inspiratiebron

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen