Facebook: people/Hanneke-van-Gompel/100000107136004 Linked In: hannekevangompel Linked In Group: 2601493 Twitter: Hannekeisis4u

Via deze RSS feed-button kun je je laten informeren als ik een nieuw VDNV verhaal publiceer. Steeds als een nieuw inspiratiemoment zich aandient, zal ik dat kenbaar maken via Twitter en Linkedin. Ik nodig je graag uit om je te verbinden via Twitter (Hannekeisis4u) en/of de groep ‘Van denken naar voelen’ op Linkedin.

Blijf op de hoogte omtrend de verhalen van denken naar voelen.
De oproep: Zet de wereld in het licht!
foto_wereld_HART_VERKLEIND 
Caritas pro armis

Zegt het voort, laat deze lichtboodschap stromen: twitter (via button rechts TWEET), mail het door, zet het op facebook, hyves, linkedin, schrijf, vertel ...

Het is de tijd van de botsende ego's. Ik zie kibbelende politici, worstelende (on)machtige managers in het bedrijfsleven, onrecht en onverdraagzaamheid naar 'zij die anders zijn', dictators die mensenlevens verwoesten en een kerk die de menselijke maat weleens vergeten lijkt te zijn ... het maakt me verdrietig en onmachtig. Er is zoveel gaande ... systemen vallen om en er is groot en klein menselijk leed in de wereld. En wat doen wij ... ruzie maken, elkaar vliegen afvangen en negatieve energie uitstrooien.

Gevoed door mijn 3e inzicht: Zoek verbinding met anderen, doe ik een oproep vanuit mijn hart voor een positieve kracht vanuit verbinding: Laten wij de wereld in het licht zetten! 'Als wij veranderen, verandert de wereld met ons mee', schrijf ik in mijn boek. Als wij gezamenlijk de wereld voeden met vrede, respect, liefde, compassie, vergeving, blijheid, gastvrijheid en positieve energie, wordt onze samenleving toleranter, mooier en vrolijker.

Laat je voeden door liefde, is mijn 7e inzicht. Caritas pro armis (met liefde als wapen), roep ik iedereen op (daarom: zegt het voort) om op 10-10 en/of 11-11 jouw licht te verspreiden. Naar jezelf, je omgeving, je gezin, je dierbaren, je collega's, de kerk, de politici en/of voor alle mensen op deze aarde. Noteer de volgende datum in je agenda:

☼      vrijdag 11-11-11 om 11.11 uur, 11 minuten
(voor wie wil: om 10.45 uur staat mijn huis in de ochtend open om gezamenlijk te mediteren, mail me + om 23.11 in de avond zullen wij met de VDNV tribe gezamenlijk de wereld in het licht zetten volgens een Sjamanenritueel. Dit avondritueel is besloten)

Het getal 1 is het symbool van het begin, waarin alles nog puur en uniek is.

Hoe mee te doen? Kies je eigen vorm: mediteer, ga in gebed of sta op dit tijdstip simpelweg een moment stil en denk even alleen aan positieve dingen, voel je dankbaar en verspreid jouw heldere licht in de wereld. 

Bij deze een mogelijk recept voor jouw lichtmoment:

☼      ga rustig ergens zitten of liggen en ontspan jezelf
☼      doe je ogen dicht
☼      adem diep in, adem rustig uit
☼      voel de rust
☼      ga met je aandacht naar je hart
☼      denk aan iemand van wie je houdt
☼      voel de liefde in je hart
☼      zet je hart open
☼      en laat jouw liefde, licht, compassie, dankbaarheid en positieve energie stromen naar wie jij dat wilt

Dank voor deze lichtverbinding! Op een mooiere wereld, mede namens de VDNV tribe, zonnige groet, Hanneke van Gompel

PS Meer weten over mijn drijfveer, zie hieronder het verhaal over De aanleiding.

Laat weten dat je meedoet, laat je stem horen en verbind je via:
Twitter: hannekeisis4u en/of LinkedIn groep: van-denken-naar-voelen en/of facebook: Hanneke van Gompel
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen