Facebook: people/Hanneke-van-Gompel/100000107136004 Linked In: hannekevangompel Linked In Group: 2601493 Twitter: Hannekeisis4u

Via deze RSS feed-button kun je je laten informeren als ik een nieuw VDNV verhaal publiceer. Steeds als een nieuw inspiratiemoment zich aandient, zal ik dat kenbaar maken via Twitter en Linkedin. Ik nodig je graag uit om je te verbinden via Twitter (Hannekeisis4u) en/of de groep ‘Van denken naar voelen’ op Linkedin.

Blijf op de hoogte omtrend de verhalen van denken naar voelen.
Van denken naar voelen - deel twee
Iboek_vdnv_cadeaun alle bescheidenheid, maar met enige trots en een voldaan gevoel, kondig ik mijn nieuwe boek aan: Van denken naar voelen – deel twee.

Geniet mee van 52, toegankelijke, kwetsbare, hedendaagse spirituele verhalen. Recht uit mijn hart. Of zoals mijn klanten in het voorwoord schrijven: Ogenschijnlijk eenvoudig, maar met juweeltjes van levenslessen in besloten.

Alleen in verbinding met mijn bijzondere inspiratiebronnen, kon ik dit boek schrijven. Daarom gaat mijn dank uit naar hun, die mij geïnspireerd hebben om de fluisteringen van mijn ziel te verwoorden.

Dit boek is mijn bijdrage om de wereld in het licht te zetten. Het is tijd voor innerlijke verandering. Als wij veranderen, verandert de wereld mee! De verhalen zijn wekelijkse voeding voor je ziel. Lees en ga op zoek naar je eigen licht ...

Dankbaar vanuit mijn hart, Hanneke van Gompel

Bestellen: www.vandenkennaarvoelen.nl/bestellen (17,95 €).

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen