Facebook: people/Hanneke-van-Gompel/100000107136004 Linked In: hannekevangompel Linked In Group: 2601493 Twitter: Hannekeisis4u

Via deze RSS feed-button kun je je laten informeren als ik een nieuw VDNV verhaal publiceer. Steeds als een nieuw inspiratiemoment zich aandient, zal ik dat kenbaar maken via Twitter en Linkedin. Ik nodig je graag uit om je te verbinden via Twitter (Hannekeisis4u) en/of de groep ‘Van denken naar voelen’ op Linkedin.

Blijf op de hoogte omtrend de verhalen van denken naar voelen.
Welkom magisch 2012 !
foto_2011-2012Ik keek in 2011 naar kibbelende politici, onrecht en onverdraagzaamheid naar 'anderen', dictators die mensenlevens verwoesten en een kerk die de menselijke maat wel eens vergeten lijkt ... het gaf me soms een gevoel van onmacht. Er is zoveel gaande ... systemen vallen om en er is groot en klein menselijk leed in de wereld.

Gevoed door mijn 3e inzicht: Zoek verbinding met anderen, deed ik onlangs een oproep vanuit mijn hart voor een positieve kracht vanuit verbinding: Laten wij de wereld in het licht zetten! Als wij veranderen, verandert de wereld met ons mee, schrijf ik in mijn boek. Als wij gezamenlijk vrede, respect, liefde, compassie, vergeving, blijheid, tolerantie, gastvrijheid en positieve energie de wereld in brengen, wordt de wereld mooier en vrolijker.

Laat je voeden door liefde, is mijn 7e inzicht. Caritas pro armis (Met liefde als wapen, het motto van de neef van mijn moeder: Monseigneur Bekkers). Ik riep iedereen op vanuit dit motto om op 11/11/11 hun licht te verspreiden. Naar jezelf, je dierbaren, de politici en/of voor alle mensen op deze wereld. Het getal 1 is het symbool van het begin, waarin alles nog puur en uniek is.

Mijn levensmissie is om mensen dichter bij zichzelf te brengen, meer in hun eigen kracht. Dat doe ik o.a. door mijn boeken te schrijven over mijn persoonlijke innerlijke reis, met vallen en opstaan op zoek naar duurzaam geluk. Om zo op deze wijze mijn bescheiden bijdrage te leveren aan een mooiere wereld. Mijn gevoel zegt dat in dit nieuwe, magische jaar 2012, we weer een stap gaan zetten op het pad 'Van denken naar voelen'. De weg van 'ego naar verbinding' en van 'hebben naar zijn' wordt voorgezet en het is niet meer te stoppen. Soms zal het met weerstand gepaard gaan en soms zal het sneller gaan dan verwacht. Wij mogen daar allemaal onze bijdrage aan leveren. Soms voel ik me eenzaam, als een soort lonely ranger, een vreemdeling. Dan voel ik mijn vertwijfeling en denk bij mezelf: ´Waarom ik? Waarom voel ik zo sterk dat ik hieraan mijn bedrage mag leveren?´ En soms voel ik me in warmte verbonden met vele andere ´vreemdelingen´, die voor mij steeds meer zichtbaar worden. Onlangs mailde iemand mij: Ik heb een aantal verhalen uit je boek gelezen, die je voor mij specifiek genoemd had. De volgende ochtend werd ik wakker en voelde ineens hoe mijn muur van angst, weerstand en belemmeringen af aan het brokkelen was. Ongelooflijk, met een grote grijns stond ik voor de spiegel mijn haar te föhnen. Ik voel me blij en bevrijd. 

Als ik dit lees, word ik echt gelukkig en zit in met tranen in mijn ogen achter de laptop. Het is een pad van vallen en opstaan (ik spreek uit ervaring!). Maar mensen zullen steeds dichter bij zichzelf komen. Hun angsten vervagen en daardoor laten ze steeds meer hun eigen IK zien. Meer ´vreemdelingen´ zullen opstaan en hun stem vanuit hun hart laten horen. Het tijdperk waarin we alleen maar zeggen wat we geleerd hebben, of wat ons opgelegd wordt (van wie dan ook), brokkelt af. We verwelkomen een nieuw tijdperk waarin we onszelf niet meer voor de gek kunnen en willen houden. We zullen ons steeds meer laten leiden door wat we werkelijk voelen en denken, gevoed vanuit onze innerlijke stem. Aan de ziel die licht is, geeft de wereld zich over!

Dan weet ik weer waarom ik mijn missie leef ... Ik wens iedereen een liefdevol en magisch 2012 en dat al je dromen mogen uitkomen! Op een mooiere wereld, Hanneke

Welke droom wil jij dat gaat uitkomen in 2012 ?

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen