Open Inspiratie Ochtenden

Gun jij jezelf inspiratie, even tijd voor jezelf ...?

Wees van harte welkom op mijn Open Inspiratieochtend

 

  • Volg je De Inspiratiebron en wil je praten over het leven, over lief, leed en geluk?MeetGreet april18 Jeanette Dekker IMG 5128
  • Of wellicht heb je een boek van mij gelezen en wil je erover sparren?
  • Of kom je gewoon kennismaken?

Je bent van harte welkom op één van mijn Open Inspiratie Ochtenden! Een ochtend in een kleine groep, met persoonlijke aandacht en waarin alles mag en niets hoeft.

Gun jezelf deze Inspiratie Ochtend en sluit aan op ...

  • vrijdag 13 maart 2020 10-12:30 uur [mail mij]
  • vrijdag 4 oktober 2019 10:00-12:30 uur [VOL]
  • vrijdag 24 mei 2019 10:00-12:30 uur [VOL] 

Leuk je te ont-moeten! Neem gerust een vriend(in) mee! Schrijf je in en meld je aan via de mail: hanneke@isis4u.nl

 

bestel-notebookPraktische infomatie:

  • Kosten: 25 euro per gast
  • We starten om 10 uur tot 12:30 uur
  • Nadat je je hebt ingeschreven, mail ik je mijn adres in Den Bosch en hoe je het bedrag kan overmaken
  • Als je je nu inschrijft krijg je een VDNV notebook t.w.v. 9,95 cadeau 

 

 

Warm & betrokken"Ik wilde je graag nog even bedanken voor de inspirerende ochtend van de afgelopen week, ontzettend leuk om jou te leren kennen! Jouw warmte, betrokkenheid en adviezen hebben me weer een stapje verder geholpen! Donderdag heerlijk in de natuur gewandeld en jouw woorden nog eens laten bezinken!"

MeetGreet april18 cattibiancacusters eb602fff-6e53-4888-b00d-16f45bae336a

"Na het lezen van je boeken was het superleuk om je eens in levende lijve te ontmoeten! Wellicht leuk om te vermelden dat ik na het lezen van je boeken en deze ochtend hulp heb gezocht om zo e.e.a. weer een beetje op orde te krijgen."

Meer vertrouwen "Lieve Hanneke, bedankt voor je warme ontvangst. Ook ik heb het als een bijzondere ochtend ervaren. Zoals ik al aangaf was het voor mij een hele overwinning om aanwezig te zijn. Met een glimlach om mijn gezicht ben ik nog wat rond gaat wandelen in Den Bosch. Ik ben de Sint Janskathedraal ingelopen, even mijn momentje gepakt en een sje rand (voor mij de eerste keer). Ook een bijzondere ervaring. Met een goed gevoel en weer een stukje meer vertrouwen ga ik terug naar huis."

Wees van harte welkom en mail mij voor jouw/jullie inschrijving: hanneke@isis4u.nl 

 

Foto Hanneke SmalHanneke van Gompel

Ik ben Hanneke van Gompel, moeder, coach, inspirator en schrijver van de boekenreeks Van denken naar voelen. Mijn missie is om mensen te inspireren. Honderden managers op weg naar authenticiteit, heb ik afgelopen jaren succesvol en met passie gecoacht. Na een paar jaar onder een steen te hebben geleefd, kom ik nu naar buiten met De Inspiratiebron. Ooit zei iemand tegen mij: ‘In ieder mens zit een engel. En jij bent de engel die bij anderen de engel in hun hart laat ontwaken’. Met mijn boeken, agenda’s, lezingen, workshops, inspiratiekaarten en notebooks heb ik al meer dan 25.000 engelen mogen raken.