Wie is Hanneke van Gompel?

DE INSPIRATOR

Hanneke van Gompel (1964) is getrouwd met met Eugene, moeder van Alexander en Rutger en tante van neef Sebastiaan. Ze woont in Den Bosch samen met haar man en hond Floris. hanneke foto Margriet rond 2 copy

Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest bij IBM, is zij sinds 2001 zelfstandig ondernemer. Ze werkt als (management)coach en is inspirator van het 'Van denken naar voelen'-gedachtegoed middels haar boeken, agenda's en scheurkalender. Tevens is ze initiator van
De Inspiratiebron. 

Haar waarden zijn: passie, authenticiteit en vertrouwen. 

"Als drukbezette carriere vrouw was ik een controle freak, zat ik meestal in mijn hoofd en werkte mezelf over de kop. In 2005 kreeg ik een ongeluk en dat heeft mijn leven op z'n kop gezet. Het werd het begin van een nieuwe ontdekkingreis. Aanvankelijk met veel weerstand stapte ik op het 'spirituele pad'.  Nadat ik me er pas aan overgaf, kon ik de talrijke lessen ervaren. 

Vanuit het motto 'Een mooiere wereld, bewustzijn begint bij jezelf', schrijf ik mijn boeken: van denken naar voelen. Het gaat over mijn hobbelige levenspad, een soms komische en vaak kwetsbare zoektocht naar mezelf. Thema's als: (controle) loslaten, perfectionisme en behoefte aan erkenning komen hierbij aan de orde. Langzaam maken ze plaats voor vertrouwen op mijn gevoel, luisteren naar mijn innerlijke stem, respect voor de flow van het leven en leven vanuit compassie. Deze lessen heb ik vertaald naar 7 gouden inzichten voor innerlijk geluk. De kapstok van mijn boeken. Ze beschrijven mijn reis naar bewustwording van deze inzichten en hoe het mij niet tot een ander, maar wel tot een completer mens heeft gemaakt. 

 

Onlangs zei een Amerikaans medium tegen mij: "In ieder mens zit een engel. En jij bent de engel die bij anderen de engel in hun hart laat ontwaken'. Die uitspraak emotioneerde me enorm. Dit engelenwerk doe ik graag voor het ontwaken van ieders gouden vonk om het innerlijk leven te kunnen ontsteken. 

 

Min levensmissie is om mensen te inspireren. Honderden managers op weg naar authenticiteit, heb ik afgelopen jaren met succes en passie gecoacht. Daarnaast wil ik mensen raken met hedendaagse, inspirerende verhalen om ze dichter bij zichzelf te brengen in een bewuster leven. Met liefde en plezier sprokkel ik dagelijks inspiratie voor De Inspiratiebron. Ook ben ik zeven jaar aan het schrijven aan mijn nieuwe boek, over loslaten voor vrouwen. Schrijf je in voor mijn nieuwsmail, dan hou ik je op de hoogte. Want samen met jou wil ik een bijdrage leveren aan het creeren van een mooiere wereld!"